roguesSzerintem meg nem jó. Megpróbáltam lefuttatni, nem megy végig. Nálad végig ment, vagy hibával leállt? Csak kellene a terminál teljes tartalma a pastebinre.
Próbáljuk meg script nélkül telepíteni. (Nehogy azt hidd, tudom hogy kell. :))
Itt a compat-wireless Readme-je.
(Érdekes, hogy a ./configure-make-make install szentháromságnak itt csak két eleme szerepel. Én csak egy iparos vagyok, megyünk a Readme szerint, ha valaki érti is a dolgokat, és ellenvetéssel él, azt még meg is köszönöm!)
Térjünk vissza az elejére, szóval ott az Asztalon a három állomány, terminált nyitsz.
cd Asztal/compat-wireless-2012-05-10
sudo su
make
make install
Ha lefutott, próbáld meg az újraindítást.
(Korábban azt írtad, hogy az ar9271.fw be van már másolva a lib/firmware-be, úgyhogy azzal most nem foglalkozunk, feltételezem még ott van.)
[Lehet, hogy még mindig nem lesz jó, akkor ne se csüggedj, ha jó sokáig dolgozott a gép a make után, és nem volt hibaüzenet (figyelj, vagy másolj a pastebinek valamelyikére!), akkor jó úton vagyunk.
Van egy sudo modprobe rész, elnézést, de ebben a témakörben járatlan vagyok, fejből nem megy. Megpróbálok rákeresni, volt róla szó itt a fórumon, nem is egyszer. Vagy talán olvas minket valaki aki vágja. Ha magától nem megy újraindítás után, akkor azzal majd betöltjük.