[törölve]Egy nem vagyok fizikus, de kösz a feltételezésért! :)
Amúgy nem konkrétan erre mondtam, hanem gyűjtő jelleggel az egész média hercehurcára, sajnos volt már részem belőle, ismerem a vegykonyháját, az egyik párt kampányát is láttam belülről is és sajnos nem üdítő az ismeret anyag amit megtudtam, terveztem én is már kampányt valami mellett és ellene mondhatni, az sem üdítő valami. Ismerem a Greenpeace nevű szépen kezdődő de ma már rémálommá vált jelenségét is. (Igazi szektává vált ma már...)
Lehet, hogy ezért gondolkozok úgy, hogy szabályozással lehet elérni a legtöbbel, és nem figyelem felhívó napokkal, mert utána lesz másnap sőt azután is lesz nap, és ezek semmi nyoma sincs az átlag emberek amúgy sem mély és hosszú távú memóriájában (ugyanúgy fogja csinálni azt amit csinál!) . A valódi változásokat nem így lehet elérni,a tudatos, és jól megalapozott tervek kidolgozásával, politikai akarattal, és megfelelő emberek odakerülése a megfelelő pozícióra jelentené a megoldást, ja és végre meg is történjen az, aminek szakmailag már amúgy rég elkésett, talán így nem lenne olyan katasztrofálisan ráutalva Oroszországra az elviekben az EU tag Magyarország. :p Nem akarom sorolni a listámat:P nem lenne túl szép...
Elnézést, hogy így belerondítok az ilyen idealizmusba amit megtestesít egy ilyen óra, a cinizmusommal, de már kicsit túl sokat láttam és látok jelenleg... :P Csak remélni tudom, hogy én tévedek és én vagyok a vak...