Sziasztok!
2 hetes ubuntu 9.04 felhasználó vagyok. Idáig sikerrel vettem az elém kerülő problémákat, főképp az ide bekerülő bejegyzések által. Köszönet az ubuntu.hu közösségnek!
De most olyan problémába ütköztem amit nem tudok magam megoldani!
A probléma az, hogy nem tudom működésre bírni a multifunkciós nyomtatóm szkenner részét. Az xsane prg. nem ismeri fel az eszközt. A nyomtatással nincs probléma. A nyomtató egy epson stylus dx 7450. Tud vki vmi drivert, vagy vmi megoldást? Kérem azt részletesen írja le!
Tudom sok bejegyzés született már erről a témáról ezen az oldalon is, de az én problémámat nem oldották meg. Ráadásul vhol azt olvastam, hogy nem is lehet megoldani. És gyakran a kérdés is megválaszolatlan maradt. Nem beszélve arról, hogy a bejegyzések is elég rég íródtak. Hátha azóta változott valamit a helyzet. Ezért gondoltam azt, hogy újra kellene indítani egy fórumot ebben a témában, hátha más kezdők is hasonló cipőben járnak.
A megoldásokat előre is köszönöm!
És ha vki, egy kíváló karakterfelismerő programot is tudna ajánlani (pl. abbyy finereader) linux alá, azt még sörözni is meghívnám! Ha jól tudom a finereader 9.0 nem fut wine alatt. Vagy rosszul tudom?
Sziasztok!