Ha mondjuk 1 PDF dokumentumot küldök ki egy bizonyos laser nyomtatóra igen lassan születik meg az eredmény. Pl. egy fekete nyomatot ha simán kiküldök 1 példányban kb 30 mp kinyomni azonban ha ugyanazt kiküldöm 50 példányban már 15-20 perc is eltelik mire lekezd nyomtatni. Mit tudok csinálni ? A szines laserre kiküldött fotóról nem is beszélve 4-5 perc 1 db. Jól van ez így Ubuntu 8.10-ben mind ez win alatt másodperceket vesz igénybe és már kezd is nyomtatni.
Nekem nem a PDF, hanem minden lassú. De csak miután azt mondta a patron, hogy üres. Fel lett töltve, tud nyomtatni, csak lassan kezdi el.
Én nem tapasztaltam még, hogy lassú lenne.. Hozza a gyártó által "meghatározott" oldalszámot/perc, ráadsul wlanon nyomtatok..
Nem a nyomtatás lassú mire neki kezd minél több lapot kérsz annál lassabban kezdi el. Ami úgy 10 perc várakozás közül kezd unalmas lenni és ez pl 5 fotó kinyomtatásánál már produkálja.
Ez nálam is jelentkezik. De pl 2-3 oldal sima szöveg oo.org-ból nyomtatva is majdnem fél percig tart mire elkezdi. Eddig sem hasított, de 9.04 alatt kifejezetten zavaró. (hp Laserjet 1010)
Nem tudom, nekem kb 5 másodperc és megy. (HP C5380) Sőt, ubuntuban, virualboxos gépről vezeték nélküli lemezfestés is elindul kb ugyanennyi idő alatt..
Az a tapasztalatom minél bonyolultabb a rajzolat és minnél több példányszám annál több idő elkezdeni. Mi lenne 1000 lap esetén ? Nem értem ha a win alatt nyomok bármit azonnal kezdi és majd idő közben kiküldi a többi lapot is. Az ubi meg mintha egyszerre akarná mindet kiszámolni és kiküldeni. De valóbani igaz hogy az egyszerű text az szinte azonnal kijön persze gondolom azt nem vesszük észre amíg gondolkodik. Szégyen szemre gyorsabb újra bútolni win alá és onan kinyomni 10 oldalt mint kivárni az ubuntut hogy méltóztasson.