baddewilNálam egyszerűen az vágta ki a Vista esetén a biztosítékot, hogy nem haladtam vele. Dolgozol, dolgozol, aztán valami marhaság beugrik, akkor már csak dolgoznál, aztán kiesel a ritmusból, és vannak bizony olyan dolgok, amiket ilyenkor elölről kell kezdened. Naponta többször is. Aero egy lufi, csicsamicsa, de nem lesz tőle a rendszered gyorsabb. Nézd meg aero nélkül úgy se. :) Az egész nem keltett bennem olyan érzést, hogy "na ez f@szául össze van rakva". Az Ubuntunál az (is) tetszett meg, hogy kompakt, gyors a rendszer, minden a helyén van.
A seven szép, gyors, láttam másnál valahonnan lewarezolt változatot már magyarul, de azt hiszem nem fogok váltani. Játszani már nem játszok, amit el kell végeznem azt az Ubuntun, és akár virtualizált, akár sima xp-s gépen meg tudom csinálni. (1 évig üzemeltettem helyi gépemről postfig, dovecot, ftp, apache szervert, mellette, miközben mentek a szolgáltatások videóztam, webeztem. Ez elég maradandó élmény volt.)
Mindenki azt használ, amit szeret/amit tud. Utólag ez egy nehéz, de jól megválasztott út volt.
Üdv: Szeemee