preston Üdv! Jelenleg ott tartok, hogy sem windowsból nem tudom telepíteni, sem bootoláskor nem ismeri fel a telepítő cd-t. Tudnátok valami ötletet adni, hogy hogyan próbáljam meg?
preston scopA boot sorrend jó, egy win xp-t már telepítettem rá. Most próbáltam egy gos-t is, az sem jó. Üresnek érzékeli a a frissen megírt cd-t. Más cdket és dvdket olvas rendesen.
preston T_chrisAsztali gépen Nero 7. Deamon Toolsba mountoltam a képfájlt amit torrentről töltöttem és másoltam. Próbáltam a képfájlt is kiírni. Aztán laptopon alcohollal is kiírtam a képfájlt, de üres lemeznek érzékeli.
preston Esetleg ha a vinyót kivenném és nagy gépről próbálnám meg telepíteni? Szerintetek működne, vagy ne is szenvedjek vele?
d.r.i. prestonLehet nem jó a képfájl - le kell tölteni újra.... -- szerk.: http://ubuntu.hu/letoltes/md5sum Rossz a lemez amire írtad - másik lemez... Mindig a legkisebb sebességgel kell írni... ( kivéve profi író+lemez ) A letöltött képfájlt pendrive - ra kell telepíteni ( win alatt nemtom a program nevét ) és onnan telepíteni Hirtelen ennyi. Sok sikert!