aMSN
nem tudja valaki hogy miért nem akar bejelentkezni az eddig tökéletesen működő amsn? csak pörögnek az emberek és ennyi :S lehet hogy az a helyzet mint a pidginnél volt nem is olyan rég? szerk.: én hülye előbb kérdezek :D átállítottam a kapcsolódásnál a közvetlen internet elérést http módra és megy :D
Van egy kis probléma. aMSN. Se windowson, se ubuntun nem jelzi ki, ha valaki bejelentkezik. Egy ideig működött. Meguntam, próbáltam emesene-t, azzal is ment egy darabig, de már az sem jelzi ki. Mi történhetett? A jelölőnégyzet ki van pipálva a beállításoknál. Próbáltam úgy is, hogy kivettem, visszatettem, semmi... :S
Gondoltam kipróbálom az amsn-t. Működik. Leakartam csukni, azt választottam, hogy mennjen le a tálcára. Ennyi volt, eltünt. Vagy mégis, hová lett?
kacorNem enged bejelentezni ua az emailel mert már be vagyok jelentkezve- mondja ő.
kacorKövetkező inditásnál javult. Most már nem teszem a tálcára, csak- esetleg- a kis méretet alkalmazom. Köszi.
younfoxSzerintem a legjobb még mindig a pidgin. Én még win-en is ezt használom annyira tetszik.
A vinyómon fent van a 9.04 és a 9.10 es ubi is 2msn fiókom van amit egyszerre szoktam használni a régin minden tökéletes az ujjnál nekem is hasonló gondjaim vannak 1ik belépés után eltünik :) többek közt ezért is tettem vissza a 9.04 et
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy új Ubuntu-felhasználó vagyok, és nem tudom megoldani, hogy települjön az új aMSN 98.3 Próbáltam letölteni, Windows alatt még sikerülne is, mert egy fejlesztett csomagot töltött le (amsn-0.98.3-src.tar.gz), csak éppen azt nem tudom, hogy ezt hová kéne kibontanom. A segítséget megköszönném. :-)
mity89De előtte érdemes felvenni az aMSN tárolóját, hogy a legfrissebbet telepíthesse. Itt van hogy kell: https://launchpad.net/~amsn-daily/+archive/ppa?field.series_filter=karmic
Köszi szépen a segítésgeteket, frissítettem, és faszásan fut. :-) Kösz mégegyszer.
Fiók->Beállítások->Egyéb->Hang szerver: a
play $sound
-ot át kell írni aplay $sound
-ra és lesz hang.
ForrásHello Amsn-t lehet valahogy zárolni?
fradi81Ctrl+Alt+Space Utána aztán csak jelszó beírása után tudod újra használni. Gondolom arra kell hogy amíg nem vagy a gép előtt senki se nyúljon bele :)