bucsistvan Sziasztok, Kezdő vagyok Linuxban. Ubuntut telepitettem es tettem ra egy AVG-t a Grisoft lapjáról. Mentettem és megnyitottam a Synaptic-kal és sikeresen feltette. Pontosabban ezt irta ki de én nem találom sehol. Igy jártam a Clamwin-nal is. Én megkeresném de halvány fogalmam sincs hol van. Állitólag meg kellene jelenjen a kellékeknél de nincs ott. Nem ismerem ezt a fájlrendszert. Legyetek szivesek segitsetek. Köszönöm.
adams-1986 bucsistvanszerintem sem kell vírusirtó ez KB OLYAN MINT AZ ESZKIMÓNAK HŰTŐSZEKRÉNYT VENNI :) megnéztem nekem betette a alkalmazások közé, de ha neked nem akkor krusederrel kerestesd meg vagy konzolból, amúgy most nem fogyaszt többet a gépem de boot kicsit lasabb szal le is veszem. átnéztem de nem talált semmit pedig 1 éves a distru :)
nagy.zsolt adams-1986"KB OLYAN MINT AZ ESZKIMÓNAK HŰTŐSZEKRÉNYT VENNI :)" http://www.fn.hu/zold/20091211/fagyaszto_kell_eszkimoknak/
koppany8814 Ha van hálózatod ráadásul sok géppel és fontos adatokkal akkor használj Nod32-őt. Könnyen kezelhető és grafikus.És kevésbé fogja meg a gépet az AVG-hez és az Avirához képest. http://beta.eset.com/ De vigyázz mert még csak béta verzió.
ricsi-pontaz koppany8814Hát szerintem, ha valami megfogja a gépet az a NOD32. AVG-vel még sosem tapasztaltam ilyet.
bobi64 koppany8814ez szerintem "időpocsékálás" , ugyanis a jauntyn nem működik, csomóan próbálták a hozzászólások szerint. karmicon nem tudom, de nem is próbálgatnám, szerintem az avast jobb cucc. nekem winen sokkal jobban produkált.
Sziráki Tamás nagy.zsoltrégebben meg azért kellett, mert abban csak -18 fokig hűlt, míg kint -40-50-ig. :)
Dshai Próbáld meg a terminálban elindítani. Gondolom avggui vagy valami ilyesmi a parancsa. De javaslom próbálkozz inkább az avasttal az jól működik nálam. (sose talált semmit a linuxon, de a windowson néha talált amit a windowson lévő vírusirtók nem láttak.) Ha aktív védelmet is szeretnél akkor a nod32-őt javaslom. Most jelent linuxra - igaz csak béta verzió. Eddigi tapasztalataim szerint jól működik.
bucsistvan DshaiKöszönöm, a probléma megoldódott. Leszedtem az AVG-t és feltettem az AVAST-ot. Sikeres volt a telepités, regisztráció, frissités. Rendesen működik ezért megtartom.
koppany8814 Zolee594 évig használtam Windowsot és egyszer se volt vírusos.... De Linuxra 10000-szer kevesebb a vírus, ezért felesleges vírusirtót felrakni.
bucsistvan koppany8814Én értem, hogy kevesebb a Linuxon a virus de nekem az XP is fel van téve egy másik particióra.