Zoli Egy hölgy véleménye az Ubunturól és általában a linuxról. Azt hiszem érdemes elolvasni. http://electrose.hu/hogyan-lettem-linux-hasznalo-szubjektiv-20091223.html
robiwolf simzerLoL, észre sem vettem hirtelen :D. Szerintem egy teljesen korrekt írás, leírta mi tetszett és azt is hogy pl programokkal gondban volt egy kicsit. Azért a másik kép (a szövegbe szúrva) nem rossz :).
moljanesz simzer:D Csak az tetszett a Windows reklámban hogy "olcsóbbat hu" felirat van fölötte! Mert szerintem vérlázítóan drága, valami 55000ft asszem az ára.
inigo "Jómagam nem is írtam az Ubuntu.hu fórumára hozzászólást, mert egy egyszerű kereséssel mindenre megleltem a választ." azért ezt jó olvasni :)
Aldric Akit érdekel nézze meg a fenti oldal hozzászólásait. Egy Damien nevű magát informatikusnak hívó csodagyerek írkál ott. Nézzük csak meg mennyit fejlődött (?) Itt egy 2003 decemberéből való kérdést tesz fel. Bár nem biztos, hogy Ő az, de valószínű.
Symon Ciao! Amúgy aranyos kis cikk az biztos ;) Mondjuk ez az Electrose.hu nem is rossz kezdeményezés.