Sziasztok!
Bizonyos körülmények miatt a rendszeremen (ami egy 9.10 64 bit) átállitottam a pulseaudiot úgy, hogy rendszer szinten induljon. Ugyanezt tettem az orka képernyőolvasó részét képező speech-dispatcherrel is. Vagyis mindkét folyamatot már nem a felhasználó inditja amikor bejelentkezik, hanem a rendszer. Azt szeretném tudni, hogy van-e lehetőség arra, hogy a speech-dispatcher csak akkor induljon, amikor a pulseaudio már betöltött? Vagyis hogy tudjuk-e mi szabályozni az induló folyamatok sorrendjét bootolás alatt? A régi rendszereken tudom, hogy lehetett, de az upstartot, ami a boot folyamatot vezérli 9.10-től kezdve, nem ismerem. Egyébként minden rendben működik most is, hogy átállitottam a pulseaudio inditásának módját, csak a speech-dispatchert kell kézzel újrainditani amiatt, hogy előbb, vagy egyidőben indul a pulseaudioval, és mivel még nem tudja használni a hangrendszert, ezért hibát jelez. Remélem érthető voltam, és várom a mielőbbi segitséget. Bocs a helyesirásért, de angol billentyűzeten csak rövid i van.