Kubuntu 9.10 Tehát egy számomra nagy problémám akatt letöltöttem a hétfötöl akadt frisítéseket le is frisítette öket ujrainditási ikont ki is dobta (nem tom számit e de mikor rá klikeltem az ujraindításra több alkalmazás is futott Amsn firefox) nah ujra indul és probálkozik a grafikus felülettel de nem megy eé is inditja a konzolt ahol is saját felhasználoval kb 3-5 másodperc után el akarja inditani a graf felületet hol ott még hozzá se nyultam csak beléptem root nál meg startx et ki kell adnom és ugy próbálkozik de sajna 30mp és 1 perc után se ment neki továb nem eröltettem hátha vidikarit lefüstöli csak fekete minden és semire nem reagál bilentyün keresztül még a num lockot se lehet benyomni Nagyon köszönöm a segítséget !!!
Ha megpróbálnád mondatokba szervezni a mondandód, könnyebb lenne. Próbáld meg kitörölni a /etc/X11/xorg.conf-ot, és úgy, vagy ha nem, akkor törlése után Xorg -configure, és a létre jövő fájlt másold a /etc/X11/xorg.conf helyére
aha és hogyan tudom törölni mivel konsolal nem foglalkoztam annyit. de ha kilábalok a betegségemből rágyúrok a témára. :-) cd és dir parancsot vágom de a többit nem gondolom sudo kel ehez :S és kösz az eddigit
Az rm törlés az mv áthelyezés. De ha több kell: http://doksi.atw.hu/ Szerk.: Ha nem nem enged valamit ha (a parancsot jól írtad be) írd elé a sudo paranscot majd ajelszavad.
nah szívás rootal is el akarja indítani az x-et :( igy nem tok semmit tenni hogy tudok csak konzolba indítani ?
öö ez még is csak sikerült de nem sikerült törölni kiadott parancs cd /etc/X11/ xorg.conf rm -i és nem akarja az igazat
meg oldottam mc és töröltem a filet és volt ott egy xorg.conf.original vagy mi azt átírtam xorg.conf-ra és megy jah és el is mentettem hát ha még kelhet
Ha a kernel is frissült akkor én újratelepítettem videokártya (NVIDIA) drivert.