Hát nemtudom mi lett a rendszeremmel, de hirtelen meghalt egyik pillanatról a másikra. Első furcsaság ott kezdődött hogy nem tudtam írni, egy betűt sem, van többfajta billenytűm speciell 3 : vezeték nélküli, a régi és ps2-es. Azthittem egy sima újraindítás sikeres lesz. Oké mondom rányomok egy restartot és meglássuk mi lesz. A helyzet ugyan az ráadásul a partíciók is eltüntek, már ölt az ideg (50GB zene, 50GB Video meg sok egyéb más). Jó .. majd a rendszerhelyreállítás dvd-ről rendbehozza gondoltam, odáig el sem jutottam lefagyott egyből ... Na akkor utolsónak megpróbálom dvdről indítani a rendszer és majd törlöm a rendszer partíciót majd újrarakom, ezt is rosszul gondoltam a következő hiba fogadott : (process :321): Glib-WARMING (nem irtam félre) ##: getpwuid_r(): failed due to unkownk user.
Háát már itt gyanakodtam mindenre, visszaálítottam a biost alaphelyzetbe stb. de nem tudtam vele mit kezdeni, hát egy választás maradt, gépet szétkapva kivettem az elemet és belettem. Aztán ismét hiba fogadott hogy valamilyen kábel nincs bedugva. Pár feleslegesnek tartott dolgot kihúztam végül megoldódott a gondom. Most este szombat éjfélkor telepítem a gépet, ahelyett hogy nyugodtan ülnék előtte...
Szerintetek a gépem lenne a hunyó ?