Csaba86 Na mi van, senki nem tudja miért van ez a szarság? Legalább valami jelét mutatnátok, hogy benéztetek ide is!!!
Csaba86 768 MB memóriám van és egy Ati 9600-asom. A 6.10-es desktop Ubuntu ment rajta, de ez nem akar.
dorcssa Írta hogy Vmware alatt ment neki, szóval nem hiszem, hogy a CD rossz. -------------- 'One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them'
Csaba86 Igen a CD jó. Kiírtam másikra is és leellenőriztem és jó volt, de mégis megáll ugyanúgy mint az elsőnél.
Josh87 Hi! Nekem is hasonló problémám van. Mikor kiválasztom a Start or install Ubuntu pontot, teljesen elsötétül a képernyő. Nem történik utánna semmi. A lemezről sem tölt ilyenkor. Miért lehet ez?
dNi Josh87Valaszd a csokkentett grafikus feluletet (Ha jol emlekszem a 2. menupont). Ugy mennie kell.
Csaba86 dNiVálasztottam azt is, de akkor isugyanez volt. Ez a busyboxos valami és szövegel, hogy nem tudja betölteni a terminálokat...
Csaba86 Véletlen kipróbáltam, hogy a másik cd írómmal betud-e bootolni.. :) És lássatok csodát megy rendesen minden. Csak azt nem értem akkor hogy a dvd író miért nem tudja?? :S Az író primary slaven van.