shadefear Hello. Kezdő vagyok linux téren. Van egy 2.1 androidos telóm. És ha ubin csinálok egy helyi hálózatot, arra nem tud csatlakozni a teló. próbáltam statikus IP-vel is, de ledobja. Esetleg valamilyen DHCP-s megoldás kellene? Ha igen, akkor nagyon hálás lennék ha valaki elmondaná hogyan :D válaszokat, öttleteket előre is köszön Üdvözlettel: Shadef
Saynos gavrosEasytether, PDANet kepesek kapcsolatot teremteni, plusz az xda developersen lattam valami android wpa_supplicant patch-et. Free verzio: google:// "proxoid android"
Saynos trtVagy connectbot. Amúgymeg van rá samba, ftp szerver, http szerver stb stb, de Estrongs File Explorer-be is van smb,net,ftp kapcs. Btw, helyi hálózatot akart, akkor az minden bizonnyal smb share-re gondolt!
jarfa007 Sziasztok, nem akartam új témát nyitni hiszen pontosan beleillik a címbe. Az itthoni smb hálózatomra szeretnék kapcsolódni és a megosztott mappákba turkálni, egy android 4.3-mal felvértezett telefonnal, (nem értek a droidhoz ezt leszögezem) ghost commanderrel próbálkoztam de nem látja a hálózatomat, amihez 3 db 13.04 ubi, 1 db 13.10-es illetve egy win7 minden további nélkül kapcsolódik és látja a megosztott mappákat. Bizonyára én bénázok valamit de egyedül nem jövök rá hogy mint b*szok el. Akinek van egy működő megoldása megköszönöm.