Sziasztok!
A tárgyban említett két programot szeretném használni (valamelyiket a kettő közül), viszont nem bluetoothon, hanem wireless kapcsolat segítségével. Odáig eljutottam, hogy leszedtem a ganyremote csomagot (plusz amit hozzá felkínál a synaptic) majd a telefonomra (Nokia 5630) felraktam a kliens programot. El is indul a kliens, viszont nem tudom, hogy mit kéne írnom a host/ip cím helyére. Azzal próbálkoztam, hogy létrehoztam egy Ad-hoc hálózatot. Erre tud is csatlakozni a telefon. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy pontosan az ubuntun milyen hálózati beállításokat eszközöljek, illetve a kliensprogrammal hogyan csatlakozzak? Az anyremote programban ami az ubuntun fut, kell még esetleg valamit állítani? Tényleg jó lenne, ha működne.
A gépemben nincs bluetooth, ezért is lenne fontos a wifi kapcsolat. Ubuntu 10.04 rendszert használok.
Ja még annyi, hogy a remuco nevű programnál ugyanez a baj. Felraktam a klienst is, meg az ubuntus programot is, viszont ugyanúgy nem tud csatlakozni.
Nem vagyok tisztában a Symbian hibaüzenetekkel, ezért beírom egyben, amit kapcsolódásnál produkál:
"openConnection Exception java.io.IOException SymbianOS error = -1 Általános: Rendszerhiba"
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Andris