Gorkhaanigen ide már kilyukadtam :) De mivel kezdő linuxos vagyok, bár parancsokat használok...
De valami Gui-val ellátott megoldás lenne az elsődleges. Ha nagyon nem megoldható akkor végső soron akarok szarozni parancsokkal :)
Pláne ha restartol a szerver akkor 20 különböző dolgot parancsokba megadni... Hát nem tudom.
Gyorsan gépelek meg minden, de az élettől is elmegy a kedvem. Ennyi erővel akkor Slackware Linuxot használnék Gui nélkül... Addig barátkozom a parancs soros gondolattal, de valaki tudna egy telepíthető grafikus változatot, akkor már boldogan halnék meg :)
OF
Illetve érdekelne még, hogy valóban látom e a két processzort. Mert 4 processzort ír ki és 2 magos ht-s processzorok vannak benne. Tehát elvileg a 4 processzor mag megvan ahogy kéne... De a Ht-t nem kéne jelölnie valahol? vagy hol lehet külön megnézni a processzora való információkat?
Bár most restart után csak 3 procit jelez ki... Ez miért lehet?
Amúgy meg a prioritás valóban nem sokat segít... De ha ügyesen belövöd a taskokat, akkor tud némi előnyt nyújtani neked. De ha a a processzorokkal és annak magjaival játszol, az nagyon sokat lendít.
Például az elsődleges processzorról vagy processzor magról le veszed a fölösleges cuccokat, akkor az oprendszer is jobban pörög. Hisz ő mindenféleképpen használja azt.