Sziasztok!
A segítségeteket kérném szoftverválasztásban. Nem igazából ubuntu specifikus téma, de azért van köze hozzá :) Programoz(gat)ok, és rájöttem, hogy az agyam nem a legjobb platform tárolni a különböző projektekkel kapcsolatos dolgokat (ötletek, feladatok, teendők). Próbálkoztam néhány TODO alkalmazással, de ezekben igazán nem lehet tervezni, jegyzetkezelővel, amikből pedig a TODO funkció hiányzik... szóval ezek nem igazán tudják azt amire szükségem lenne, illetve néztem 1-2 online projekt menedzsment alkalmazást, ezeket azonban túl általánosnak, vagy bonyolultnak éreztem. Szeretném kikérni a ti véleményeteket: Ha programoztok, weblapot terveztek, hogy működik nálatok a tervezési fázis? Milyen megoldás az igazán jó arra, hogy a munkámat menedzselni tudjam?
Igazán az ingyenes megoldások érdekelnek, és azok, amiket kényelmesen tudok használni Ubuntu és Android alatt is. Kényelmes, áttekinhető felülete legyen, az nem baj ha nincs desktop app hozzá, amíg van kényelmes webes felülete. Ami még fontos, hogy ingyenes legyen. Egyelőre ez nekem hobbi.
Köszönöm válaszotokat.