ubuntu 10.10 64 bites rendszer volt a gépemen kb 3 hétig, szépen muzsikált, nem volt vele semmi gond, de felraktam lamp szervert meg apache összevissza mert valamiért egyik se volt jó..
na lényeg a lényeg hogy újraraktam , mert valamit elbarmoltam...
újrarakom a rendszert, ugyanaz a cd, ugyanaz az oprendszer ubuntu 10.10 64 bites, felrakom és hát a magyar volt beállítva de látom h angol a cucc, írja h hiányos nyelvi támogatás, töltsem le, jó megcsináltam, ugyanúgy angol maradt. Na mondom ez még nem nagy gond, végülis legalább gyakorlom az angolt.
Ami viszont nagy gondom h :
nem jó a szoftverközpont !
Akármelyik progira megyek rá nincs telepítés gomb csak ez : "More Info" -> rákkatintok ez fogad:
Available from the "multiverse" source. - és jobb oldalt a telepítés gomb helyett ez van: "use this source".
rákkatintok , kéri a jelszót, beírom, utána megáll, mintha rá sem kattintottam volna, nem történik semmi.
[jah igen, wine ezt írja ki:sorry wine 1.2 not available for this type of computer(amd64).
korábban volt fennt wine. szóval igazából ezt sem értem gggrrr]
Ilyenkor lehet valamit csinálni?? korábban semmi gond nem volt, se a nyelvi támogatással, se a szoftverközponttal .
2x újraraktam, hátha először nem volt jó valami, de nem történt változás, nem jó a cucc.
szerintetek mi lehet? egyáltalán mit csináljak most? :(
előre is köszönöm