Sziasztok!
Mint kezdő linuxos frissítettem a 10.10 -est 11.04 -re azóta csak folyamatosan küzdök a rendszerrel. Elöszőr sötét képernyő amit itt a fórumon sikerült is megoldani. A következő számomra elég fontos dolog a hibernálás és a felfüggesztés. Mivel én ezen opcók egyikét elég gyakran használnám a következő hibába futottam:
Felfüggesztéskor a gép elalszik majd valamely gomb megnyomására ébred is viszont csak fekete képernyő fogad,még az egér se és a kurzor sem jelenik meg. Csak a manulási kikapcsolás marad.
Hibernáláskor a gép viszont rendben vissza adja az aktuális állapotot viszont itt meg semmit nem tudok csinálni (programot nyitni,net holott a wifi csatlakozva stb..) Ha újraindítom akkor kilép majd elkezd különböző hibasort a végtelenségig írni. Itt is a manuális kikapcs marad.
Remélem nem voltam túl bonyolult. Ja swapnak egy 18 gb üresparticíót adtam amelyet a rendszermonitor szerint használ is. Szerintetek mi lehet a baj? Már kezdenék átállni erre a rendszerre winfosról de eléggé elvagyok keseredve,hogy ilyen instabil az ubi.:(