szotaAzt hiszem már értelek!
1-Ezek szerint akkor teljesen rendben van hogy több felesleges, már létező, esetlegesen megoldást tartalmazó topik megkeresése helyett, nyitják, nyilik a sok új?
Szerinted ez hová fog vezetni? és kérlek akkor válaszolj nekem(nekünk) hogy a legtöbb forumon miért zárják rögtön az "iyen" topikokat? És sok helyen pl újonc miért nem nyithat x ideig topikot sem? (Ezt nem én kérdezem, vetem fel neked először, de érdekes módon elsiklasz a téma felett.)
2-Nézeted szerint, ha legközelebb nyílik egy topik, téma hogy hogy tudok kockát csinálni, forgatni, például, akkor nem elég elmagyarázni hogy tegye fel a zárt drivert, telepítse a manager-t hozzá... hanem kezdjem el az "elején" hogy tudod van az xorg, meg a ETC X11-ben ez meg az, és ezzel azt állítod, szerkeszted, stb.... Ezzel tudod csak annyi baj van, hogy millioan elmagyarázták már, millio topikban, de ami még ennél is rosszabb hogy ezek a delikvenst álltalában nem is érdeklik. Mégpedig azért mert azhiszik ez olyan mint a win. Kattintunk pár exe-re aztán jó lesz! Látod, ezért kellene picit tájékozodni, olvasni előtte. De te nem ezen a véleményen vagy, lelked rajta!