Sziasztok!
Úgy vagyok még, remélem jó helyre írok. Mac-ről költözök Linux-ra, a névjegyek-naptár-levelek és adatok migrálásával elég jól elboldogultam, viszont van pár driver szintű téma amire nem találtam se google, se itt a keresésben megoldást.
1. Fényerőt állító FN gombra nem reagál. Energiatakarékosságban ha húzom a csúszkát állítja a fényerőd, de csak 10%-onként változik láthatóan egy szintet a fényerő.
2. Ha hagyom hogy készenléti állapotba kerüljön (pl egy órát jár üresjáratban), általában nem tud belőle felébredni. Van hogy már a jelszót se tudom beírni. Ha mégis akkor furán vibrálni fog a kijelző, amíg újra nem indítom.
3. Később ha SSD-t teszek a gépbe újra kell telepíteni a rendszert, vagy van valami megoldás arra hogy ghost-hoz hasonlóan át lehessen húzni a rendszert, adatokat 1:1 az új lemezre?
x. WLAN kártya se tudott csatlakozni, de arra találtam leírást hogy melyik fájlba kell szerkeszteni egy plusz sort, ez megoldódott!
Gép: HP G62-B30EH (core i3, 8GB RAM)
Gépen van egy SUSE Linux Enterprise Desktop 11 Novell matrica, remélem Ubuntuval is el fog boldogulni a masina. Ez a disztribúció szimpatikusabb lenne