Üdv Linux kockák! Azért hoztam létre ezt a topicot hogy a felhasználók egy kicsit többet megtudjanak az Unity felületről és annak működéséről.Én is nagyon kiváncsi vagyok pár dologra,pl hol lehet ezen beállítani hogy mutassa nekem az órát mert alapból nem mutatja,de nem is találom sehol :(
A dockra nem tudsz órát kirakni.Ez nem awn.Amúgy,felesleges volt egy huszonhatmilliomodik unitys topicot létrehozni.
nightwalkerAz órát azt nem is a dock-ra akartam rakni.Arra van ezer fajta megoldás én a "tálcára" akartam.De már sikerült, fél óra keresés után megtaláltam.A legegyszerűbb megoldás általában utoljára jut az ember eszébe :) De többek között engem személy szerint érdekelnének olyanok mint pl skinelni a dockot vagy az ikonok módosítása mert a régebbi kiadásokban erre még volt mód a Megjelenítés alatt a téma beállításoknál.A 11.04 alatt egyszerű volt.Most viszont halványlila gőzöm sincs hogy hol lehet átállítani az ikonokat. Ubuntu Tweak biztos hogy tudja de az számomra nem izgalmas. Aztán pl hogy lehet megoldani azt hogy a dock bal oldal helyett jobb oldalon legyen, a panel pedig alul vagy a képernyő bal szélén.Ilyenekre gondolok.Gondolom van valahol egy config file ahol átlehet írni egy positon= változóval de hol... ?!
LNXPetiAzért érdekes, mert az időt azt alapból mutatja a felső panel jobb szélén.
LNXPetiEz tetszett: "Ubuntu Tweak biztos hogy tudja de az számomra nem izgalmas." És az már izgalmasabb, hogy megkérdezed itt és valaki elmondja? :D
KendekAnnyira nem érdekes,mert valamelyik 10-es verzió alatt még kivolt kapcsolva és egy screenlet mutatta az időt.Azóta volt pár diszt. frissítés és Unity alatt már alapból nem volt órám,de éjszaka megtaláltam és azóta mutatja a jobb felső sarokban.
LNXPetiEz a te egyéni eseted, és nem jelenti azt, hogy egy kezdő felhasználó találkozna vele. Még egyszer mondom, alapból mutatja az időt a panelon, ha nem hiszel nekem, akkor nézegess képeket vagy indíts egy Live-ot.
Kendek"ha nem hiszel nekem, akkor nézegess képeket" és olvasson verseket.