zfoxTanítani? Hát igen. Lehettem úgy húsz-huszonkettő, épp csak leszereltem a katonaságtól, mikor a főnököm jött az elsőrangú ötletével, hogy menjek a közeli ált.iskolába számítástechnikát oktatni.
A dolog szépsége volt, hogy neki illett volna tudnia: akkoriban ha egy embernél több áll velem szemben, megszólalni sem tudtam, nemhogy gyerekeket oktatni... :-D
Gyakorlati céljaim kb. addig voltak mindezzel, míg rá nem jöttem, hogy kiöregedtem.
Sajnos nem csak a koromat tekintve, hanem agyilag is... Szóval marad a játszadozás, amíg még van türelmem hozzá.
Ez egyébként egy olyan applikáció lett volna, amit használni is akartam: sqlite3-hoz akartam egy mini GUI-t, amivel kiváltom a commandline-t és van benne valami history-féleség, ahol nem csak a parancsokat tárolom, hanem az eredményeiket is.
Sajnos minél tovább olvasgatom a szakirodalmat, annál inkább látom, hogy mennyi mindent nem tudok -> újabb doksik ->újabb ismeretlen területek és a vége mindig az, hogy na jó, akkor itt feladtam... Ma estig azt hittem, ez a kivétel. De itt ülök másfél órája a GUI váz felett és képtelen vagyok rászánni magam egy minimális refactorálásra és arra, hogy belerakjam a tényleges funkcionalitást. Pedig kb. két órányi munka lenne az egész. :-(