Sziasztok! Egy Acer Aspire One A0751h-52Bb típusú netbookra tettem fel a Linux Mint 13-mat. A Linux Mint részletekből: Memória: 992,3 MiB , Processzor: Intel Atom CPU z520 1.33 GHz x2, Grafika: Gallium 0.4 on llvmpipe (LLVM 0x300)
Próbáltam már megoldást keresni a fórumon, de eddig még nem találkoztam hasonló problémával. Ha nincs rádugva a töltőre a gép, akkor nem bootol be(egyébként ez más rendszereknél is igaz), hanem csak egy fekete képernyőt látok, vagy színes csíkokat, mintha részlegesen betöltött volna gép, de megfagyott volna például.(itt a színes csíkok kivételével az egész kép fekete) A rendszert azért telepítettem, mert a korábbi rendszerek, amiket próbáltam rajta nem futottak olyan gördülékenyen, viszont ezzel nem lenne problémám, csak ne kellene folyton kábelről indítani...(egyébként a rendszerről is a fórumon olvastam, ezért is telepítettem fel.) Egy pendrive-ról telepítettem a rendszert. Próbáltam mindent összeszedni, de ha valami még kellene, akkor szóljatok! Előre is köszönöm a segítséget/segítségeket! (kezdő linux felhasználó vagyok, ne bántsatok! :))