csuhas32Sziasztok.
Kösz a segítőkészséget, de egyelőre feladtam.
Nem tudok eligazodni, az, hogy az ICEauthory-t kéne megbucherálni, nekem nem mond semmit, ha egyszer nincs home könyvtáram,amiben benne lenne.
a / -ben megvannak a könyvtárak, és mindnek van tartalma, tehát fenn van a rendszer, a home is ott van, de ha rákattintok, teljes üresség.
Mivel másik partíción van a home,megnézve másik rendszer alól, látható, hogy csak egy " lost+found" van ott, és semmi más, ugye ott kéne lenni az Asztal Dokumentumok...stb.. -és egy csomó rejtett fájlnak.
Meg tudom nézni fájlkezelővel, tudom mi a " rejtett fájlok mutatása " - de itt bizony sehol semmi.
És több próbálkozás volt, több napig. Megpróbáltam ugyanazt a nevet-jelszót, ami az alaprendszeren volt, azzal se, meg másikkal se.
Megpróbáltam a home könyvtár tartalmát az alaprendszerről ( mikor ugyanazt a nevet adtam ) - csak simán bemásolni oda, ( ne legyen jogosultsági gond ) - de akkor se ment.
Lehet, nem tudtam hogy kell felcsatolni, meg hová, vagy "mittomén"....
Ilyen mélységekbe hétköznapi felhasználóként nem kívánok belemászni, mert nem értek hozzá.
A gépből, amelyikre szántam, kivettem a meghajtót, az én gépemben feltelepítettem a Wheezy-t az eredeti telepítőlemezről, tesrteszabtam, és kész, csak nem egészen így akartam.
Tartott vagy fél napig, de legalább biztos.
Valami már kezdettől gyanús, 3,9 GB-os a visszaállítási pont. Hogy a fenébe csinál ebből 1,2 GB-os, aztán meg 1,5 GB-os sblive-t, és/vagy .iso-t, mikor az eredeti Wheezy .iso-telepítője is 3,7 Gb..??
Annyiszor megcsináltam napok alatt, hogy egyszerűen nem követhetem el ennyiszer ugyanazt a hibát, tehát az én baromkodásom kizártam, egyszer csak rá kellett volna hibáznom.