TraubisodaAzzal, hogy legyen minél több hózzászólásod, csak azt érnétek (érnék/érnénk) el, hogy minden topik tele lenne nem oda illő hozzászólásokkal, mert a cél nem az értelmes beszélgetés, a kezdők segítése, hanem a minél több hozzászólás beküldése lenne. Szerkesztés helyett inkább írnak majd egy újabb hozzászólást, holott mehetne egybe is.
Ha már ilyen "pontozgatós" rendszert képzelsz ide, akkor szerintem úgy lehetne ez megvalósítható, hogy a felhasználók egymás válaszait pontozhatják. A felhasználó válaszaira adott pontoka átlagolnák, és az lenne a felhasználó pontja, ami megjelenne a profiljában, talán még a neve mellé is ki lehetne biggyeszteni egy tizedes jegyre kerekítve. Ez alapján lehetséges lenne osztályozni a felhasználót, az újak adnának a szavára, talán nem elleneznének egyből vele, mert látnák, hogy neki itt az oldalon a szava sokat jelent. Nem lenne tele a fórum értelmetlen hozzászólásokkal, mert akinek egy kommentje van, az is megkaphatja a 10-es pontot (ha 1-től 10-ig skáláznánk). És mindenki az értelmes, tartalmas válaszokra, hozzászólásokra törekedne...
Nah, be is fejezem ezt az eszmefuttatást, mert nem hinném, hogy meg lesz valósítva. (Ráadásul nem is a témához kapcsolódik)
Szerkesztgettem a megfogalmazáson egy kicsit, ha valahol, valami felett elsiklottam, és így szerkesztés után értelmetlen lenne, elnézéseteket kérem, fáradt vagyok már.