Hello Mindenkinek!
A tárgyban említett alkalmazásról szeretnék többet megtudni. A minap letöltöttem a UNetbootin nevű alkalmazást és utánna fedeztem fel, hogy ez az alkalmazás is letöltötte magát. Én eléggé elcsodálkoztam, mert nem akartam leszedni, és egyszer csak ott volt.
Ezek után egy kicsit utánna néztem, hogy mi is ez. Hát túl okos nem lettem a talált infóktól, ezért gondoltam, hogy itt is megkérdezem, hogy mi is ez egyáltalán?
Tudom, hogy indexelésre való, de kell ez nekem? Mármint egy fél éve használom az Xubuntu 14.04-et és azóta nem nagyon éreztem kényszert, hogy letöltsem ezt a programot, tehát most hozzátok fordulnék segítségét, illetve véleményért ezzel kapcsolatban.
Még nem használtam, tehát le is törölhetem, kérdés, hogy ez okoz-e majd valami problémát ha ezt megteszem.
Illetve a használatával milyen előnyökhöz jutok? Vagy milyen hátrányokhoz? Arra gondoltam, ha ez fut a hátérben, akkor majd sokat elvesz a Ram-ból, bár nem tudom, hogy ez így van-e.
Összegezve a két kérdésem az lenne, hogy letörölhetem-e nyugodt szívvel, mert szerintem nem fogom majd használni?
Vagy pedig ez valami hasznos dolog, és inkább hagyjam fent és optimalizáljam vele a rendszert?
Ha erre lenne tanácsotok, válaszotok, észrevételetek, akkor szívesen fogadnám, ha ezeket megosztanátok velem.
Előre is köszönök minden segítséget.
Üdv
Marius