Alveus Azért az, hogy AMD-s gép, meg biztos 64 bites az elég kevés... milyen proci, milyen videokártya? Radeon kártyával jo eséllyel nem kell nomodeset. Mennyit vártatok? Továbbá ez mi? pzsolesz nyom egy centert
Alveus pzsolesz Nem tudom, mennyit vártatok, én azért lehet rápróbálnék újra arra a telepitőre, lehet, hogy csak marha lassan tölt be, egy bátor 10 percet adjatok neki, ha azalatt se tölt be, akkor tényleg lehet találgatni hol akad el
Kutyó pzsolesz csuhas32 fórumtársunk jókat mondott. Én próbálkoznék régebbi rendszerrel, lehet, az újabb kernel nem kezel valami fontosat a régebbi hardverből. Én még nem találkoztam olyan géppel amelyen ne indult volna el a Debian. Ennek van 32 bites változata is.
csuhas32 Kutyó Ennek van 32 bites változata is. Tudnál linket adni egy 32 bites Debian 13 lemezképhez? pzsolesz 64 bites az tuti Gyakorlatilag szinte nulla esélye van annak, hogy a gép ne tudja a 64 bites rendszert kezelni, az olyan processzorral rendelkező gépek döntő többsége már a bontóba költözött. Kutyót ritkán lehet komolyan venni.
klt csuhas32 linket adni egy 32 bites Debian 13 Armhf is ér? 🤣 (Tudom, hogy ide nem jó, de nem bírtam ki 😃 )
meskobalazs csuhas32 Csak háttérinfónak, az AMD 2004 óta, az Intel pedig 2007 óta kizárólag 64 bites CPU-kat forgalmaz. Szerintem is kizárható, hogy ez lenne a probléma.
Kutyó csuhas32 Tudnál linket adni egy 32 bites Debian 13 lemezképhez? A 13-mast nem néztem. 12-test telepítettem két gépre. (Szerk. Htibi)
csuhas32 OFF pzsolesz Ha valakit érdekel esetleg akkor nekem van még 16.04 32bites lemezre kiírva Szerintem többségében le tudják tölteni, ki tudják írni maguknak a kedves fórumtársak, ha éppen erre volna szükségük. https://releases.ubuntu.com/16.04/ubuntu-16.04.6-desktop-i386.iso Ez meg a 32 bites 18.04 MATE-hez egy link: https://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-mate/releases/18.04/release/ubuntu-mate-18.04.5-desktop-i386.iso De mint előttem már írták, ezek alapvető támogatottsága már réges-rég kifutott, nem szokás őket már használni.
pzsolesz Alveus Info jött a gépről amiről szó van : ryzen 3700x proci,b450 alaplap,rtx 5060 videokártya
pzsolesz a mester Sokmindenre,de fél órán bell disztribúció frissítést elfogadtam és 18.04 lett a vége ami még szintén 32 bites de nem használom nap mint nap
pzsolesz a mester Persze tudom mai napig használnám a linuxot ,de még mindig használok pár progit ami kizárólag windowson elérhető