OFF
rapfen Uhh! Számítógépről sem fog jobban menni, nem ez van a dolog hátterében.
Becsszó, igyekszem megállni, hogy a jelen körülmények között zavarjam törlendő hozzászólásaimmal ezt a fórumot. Majd belejövök. Most már nincs olyan téma, amiben a segítségbe belekezdtem volna az utóbbi időben és ne lenne még megoldva, és tegnap már jóval kevesebbszer néztem rá erre az oldalra, mint szoktam, szóval azért ha csigalassúsággal is, de haladok.
Nyilván hosszú évek óta tartó aktív jelenlét után nem könnyű megállnom, hogy bejelentkezzem, pláne azt, hogy olvassam ezt az oldalt, és teljesen hülyét csinálok magamból azzal, hogy miközben ezen igyekszem, mégis olvastam ezt a hozzászólásod, sőt reagáltam is rá bejelentkezve. :-D
Minden rendben a telefonoddal és a számítógépeddel is. Az történt, hogy tegnap kikapcsoltam a privát üzenetek részemre történő küldésének lehetőségét, mert bár úgy volt beállítva, hogy kapjak erről értesítést, tegnap egy ilyen esetében ez nem történt meg.
Ha nem jelentkezem be ide, akkor nem is tudok róla, hogy írtak nekem privátban és ez nem volna helyes azzal szemben, aki az üzenetet küldte.
A csuhas32 után kukucot majd pedig gmailpöttykom-ot írva szerintem elérsz.