Tényleg szép lett (én is csak a képeket nézegettem...:), viszont a kezdőoldallal kapcsolatban van egy kis izé... szóval hemzsegnek az elírások és a helyesírási hibák... Itt a javított :) Van ahol csak javasolni tudok pár apróságot, ezek []ögletes zárójelben vannak :)
Üdvözlök mindenkit ezen a honlapon!
A félreértéseket elkerülendő írom ezt a kis szöveget.
1.Itt nem egy új Linux verziót ill. változatot készítek
2.Minden program vagy script megtalálható a neten, és köszönöm mint felhasználó azok elkészítését, fejlesztését.
3.Az megtalálható iso az én elképzelésemet tükrözi, és nem valami nagy szervezetét.
4.Az összeállítást szabadidőmben készítettem, [csak/magamnak/ahogyan..] csiszoltam a rendszeremet.
5.Elsősorban lassabb internet kapcsolattal, vagy szerényebb előismeretekkel rendelkező felhasználóknak szeretnék örömet okozni ezzel a megoldással.
6.Ez nem a hivatalos Ubuntu Linux, és nem is szeretném megkockáztatni az összehasonlítást, mivel én nem tudok (még) saját disztribúciót készíteni.
7.A telepítési forráslisták minden eredeti forrást tartalmaznak, egy-két új szerver van beállítva.
Nem titkolt célom egy minél magyarabb Ubuntu Linux foltozása, és kellemesebb és vonzóbb rendszerré tenni. Egyelőre ez csak az én kedvtelésem, de remélem majd egyszer odáig jutok, mint a „nagyok”. Az érdeklődést és a segítséget előre is köszönöm!