Segítségeteket szeretném kérni:
1. Új Ubuntu felhasználó vagyok, és szeretném megtudni, hogy hogyan lehet olyan témákat letölteni, amit néha látok neten, pl vista, vagy inkább mac téma. Ez végül is nem olyan fontos, csak gondoltam megkérdezem.
2. Véletlen ráakadtam egy programra, aminek a neve PlayOnLinux :) véleményeket szeretnék kérni, hogy bezavarhatja-e a rendszert, lassíthatja-e, valamint hogy miért csak pár program megy vele, pl jól vettem észre, hogy DOS-os-ak nem mennek? :d
3. Ahogy a Linux-ban is, a programozásban is új vagyok, de ezt is nagyon szeretem. Mien programozási cuccok vanak linuxra, bármi érdekel, ami működik, a Pascal-tól kezdve C#-on át egészen Linuxra programozó nyelvekig (asszem ez a Pithon pl.) Valamint ha vannak ezek a nyelvek Linuxra, akkor ezek windows-ra írnak, vagy Linux-ra (a Pithont kivéve, mert az gondolom Linuxra ír)
4. Illetve bármien program, ami esetleg hasznos lehet, azt valahogyan le kéne töltenem, vagy ha windowsos, akkor futtassam a PlayOnLinuxon? Mert nagyon sok mindent nem találtam meg a Synaptic-ban.
Válaszokat előre is köszönöm, és elnézést, ha hülyeségeket kérdeztem, de most kezdtem, és szeretném minél jobban megismerni, és használni a Linuxot, ugyanis imádom :)