Help plz !Üdv mindenkinek még ujj vagyok ebben a közösségben mivel tegnap raktam föl az Ubuntu 8.4 Hardy-t és már a nettel is gondjaim voltak de sikerült megoldani :). De viszont most a Videókártyámmal van a gond ami : Nvidia Winfast A7800 Gs TDH. és egyszerüen nem tudom müködésre birni. mármint frissitettem a driverét de akkor még rosszabb lett mert alig látok valamit ugy összement a kép. 640X480-as felbontáson van most de én azt szeretném elérni hogy 1024X768-as legyen. Persze tudom hogy nem müködik megfelelően az eszköz és azért nem tudom átállitani amekkorára én szeretném,de sajnos nem találok normális Drivert a kártyámhoz illetve nem is tudom hogyan kezdjek hozzá. Annak örülnék a legjoban ha valaki megdobna egy direct linkel ha Drivert kell letöltenem, és el is magyarázni hogy mit csináljak.
Ui: Nagyon király ez az Ubuntu ha sikerül megoldani a driver problémát tuti hogy megmarad.
Jah és előre is köszi a segitséget.
Közben észrevettem az alkalmazások rendszereszközök sysninfo ba hogy a driver fent van de akkor mi lehet a gond? nem megy az opengl ha az akkor hogyan tudom elinditani? vagy ha nem az a gond akkor mi lehet?