zsolnaigabeszÉn is melóztam diákmelón és nem szerettem. Nem értettem félre nyugi, tudom hogy melóznom kell ha akarok valamit venni, nekem sincs sok pénzem de én már a jövőre spórolok. Elkéne egy új gép is, de hát ha nincs pénz akkor nincs pénz. Nekem jelenleg 2 giga ram van a gépembe, de szerintem az egyik 1 gigás ram fölösleges, mert úgy tűnik mintha sok időt és energiát ölne bele a gép a másik egy giga ram használatába, de majd egyszer kiveszem hogy megnézzem hogy működik 1 gigával. Telefonnal én úgy vagyok hogy telefonálás és sms ezért csak egy motorola f3-asom van és meg vagyok elégedve, jövőm mindennék fontosabb mert az ember vagy fiatal korában éli az életét (pl: buli, drágább telefon, kinek mi jön be) és idősebb korában szenved hogy de hülye voltam, vagy fiatalon szenved a tanulással és nézi hogy kinek milyen jó cuccai vannak, hova megy nyaralni a haverokkal, de felnőtt korban viszont élvezi hogy nem csövezik az utcán. Én sem szeretnék megsérteni senkit, ez az én (lehet hogy hülye de nekem megfelelő) gondolatom.