Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni a kovetkezo temaba. Hol lehet letolteni olyan zenei lejatszokat mint a winamp, vagy a itunes. UBUNTU 7.04 a programom. Segitseget elore is koszonom, Bohem
A rendszernek alapból része a Rhythmbox zenelejátszó (ez leginkább az iTunes-ra hasonlít), illetve a Totem medialejátszóval is lehet zenét hallgatni. Ezek mellett remek program zenelejátszásra még az Exaile, az AmaroK, és még sok más is. A programokat Ubuntu alatt nem kell letöltögetni, a telepítésre használd inkább a csomagkezelőt. Erről itt találsz leírást: http://ubuntu.hu/konyvlap/alkalmazasok-telepitese-ubuntura
Winamp klónok: XMMS, Beep Media Player (BMP), Audacious ... Más lejátszók: Exaile, Banshee Player, Listen Music Player, Muine Player, Quod Libet, ... Hirtelen ennyi... :) Hans
Winamp-szerű program az Audacious, pl. az Alkalmazások / Hozzáadás/eltávolítás menüben tudod telepíteni. Legyen kijelölve a jobb felső legördülő menüben, hogy minden alkalmazás. Ezután kesesés: audacious, kijelöl és alkalmaz.
gmusicbrowser 0.958 én ezt használom, már sokfélét próbáltam eddig ez a legjobb. iTunes kinézet is van benne alapból, épp így használom.
Én XMMS-t használok egy Winamp skinnel, amit innen tölthetsz le: http://gnomelook.org/content/show.php/Winamp+5+Skin+For+XMMS?content=14870 A letöltés után a /home/(username)/.xmms/Skins könyvtárba tömörítsd ki és akkor a beállításoknál ki lehet választani. Ceterum censeo: szabadságot Tomcatnek!
csáó nincs valami olyan ami tényleg ugyan olyan opciókal rendelkezik mint a Winamp 5.52?? pl hogy berakom hogy mejik mapába vannak a zenéim és ott tudok keresni (a lejátszóban) tudom értékelni a számokat ( rating) előre is kösz
lofeRhythmbox
lofeExaile, Amarok.
Hogyan kell telepíteni az Ubuntura? Most szerettem volna az xmms-t de nem megy! Melyika legjobb mp3 lejátszó, aminek van normális skinje is? Apropó, témákat hogyan kell telepiteni, láttam nagyon soka szép témaát ubuntu alá itt a fórumban, de gőzöm sincs hogy hogy kell ilyet létrhozni!
zsolt320iHello! Innen tudsz XMMS skineket letolteni: http://www.xmms.org/skins.php Jobb egergomb -> Opciok -> Skin valaszto vagy Alt-S
winamp is fut tokeletesen ubuntuban,wine telepites utan. maxudv:Zo :) Happy Ubuntu-user :)
hello valaki tud mondani olyan zenelejátszót amiben van olyan funkció [mint winamp-ban] hogy kiírja az aktuális dal BPM értékét, magyarul a sebességét? köszi előre is nagyon bandris
Sziasztok! Létezik program amivel exportálni lehet (mondjuk html-be vagy txt-be...stb) a zeneszámok listáját?
[törölve]Amarok-al playlist2html script, alapban benne van.
[törölve]Csak nem Amarok-ot használok és nem fogom feltenni csak ezért. Nem kell két lejátszó.
[törölve]Exaile-ban is benne van ez a két funkció a Fájl menüben _______ warp
warpHtml lejátszólista létrehozása? Hol? én nem találom. Csak m3u stream fájlt lehet vele. Az lenne a lényeg, hogy egymás mellett: Előadó - Szám címe - Bitráta - Idő... stb. Nem a html-en van a hangsúly, lehet más szöveges formátumban is.
[törölve]Sorry... a két funkció alatt az export és import létét értettem... :-( szerk. DE, nézegesd meg a bővítmények listáját is...
warpIgen, megnéztem hátha lehet ilyen bővítményt telepíteni, de sajna nem találtam semmi használhatót. Mindegy. Annyira nagyon nem fontos.