@tyus1. Mas emberek, mas gepek. Ez nem tobb volt mint szubjektiv velemeny es igy is kell kezelni.
2. Nem elsosorban a 9.04-rol akarok velemenyeket, legalabbis nem most, par nappal a 3. alfa kiadasa utan. Inkabb a filerendszer erdekel, es velemenyt nem csupan a kiprobalasaval lehet formalni. Jo pelda erre:
"az eddigi EXT fájlrendszerek is a napvilágrajövetelükkor korszerűek, stabilak, megbízhatóak voltak (inkább, mint az M$ fájlrendszerei). Én csakis jót várok és tuti ki fogom próbálni."
Latod te sem probaltad ki, megis van velemenyed, ami egyebkent gyakorlatilag egy lehetseges valasz a kerdesemre. Pont ilyesmit vartam, mert nekem nincs meg ennyi tapasztalatom, rovid ideje vagyok a Linux-felhasznalok taboraban. Ezuttal is koszonom.
3. "Természetesen, mint minden új dologról, ami nincs még széleskörben elterjedve és vizsgálva, nem igen fogsz negatív véleményeket hallani, mert sokan az újtól csodákat várnak. Az alkotó pedig mindig magasztalja a saját termékét."
Ha nem tudnam magamtol is, hogy ez igy van, nem inditottam volna el a topicot, hanem megelegedtem volna a hirekkel es az ujabb legislegtokeletesebb uberbrutal-akarmire valo varakozassal. Forumon ugyanis IMHO elokerulhet par "jo-jo, de ilyen tipusu dolog kiprobalasakor akar xy problema is adodhat" vagy ilyesmi, ami a egyebkent a teszteknel nincs emlitve. Igy teljesebb a kep.