isti15 üdv!(bocs az új topicért) Na ma feltelepítettem az ubuntu-t DE hibás lett... mikor újraindítottam és még nem is kérte hogy mit indítson és már is hibával kezdi és csak úgy tudtam ide írni hogy újra raktam a win-t. Mi lehetett a probléma? Talán a HDD?Az lehet mert 160GB-os és csak 40GB-ot ismer fel. és én arra telepítettem. Valaki segítsen kérem.
isti15 ajj azt elfelejtettem de azthiszem van az ubuntunak valami olyan programja ami a bekapcsoláskor jön be hogy mit akarok indítani:S és ERROR 15 volt
Frigyes Szia! tehát feltelepítetted az Ubuntut a 160 GB-os lemez egy 40 GB-os partíciójára? Ezután telepítetted a win-t? Ezt hova? A 40GB-os partícióra, vagy az egészre? "csak 40GB-ot ismer fel" mi ismer fel 40 GB-ot?
isti15 a win már az elött fent volt. És NEM a 160GB egy particiójára tettem hanem a gép azt hiszi hogy az 40GB. És két winyó van a gépbe van egy 250GB-s(ezen van a win) és van egy 160(ez az amiböl csak 40GB-t ismert fel) és arra az álítólagos 160GB-s winyóra telepítettem és mikor vége volt a telepítésnek akkor jött a Grub hiba.