Sziasztok a minap telepitettem 9.04-es Ubuntut már a telepites alatt problema volt az egerrel mert nem akarta regisztrálni a ball klick/et. Ez egy HP Notebook problaltam a touch/pad-on is de ott se regisztrálta a klick-et. Telepites után ez a problema ugyanugy fennál. PL: A firefoxot megtudom nyitni de benne mar kattintani bal eger gombal nem tudok. Es ha barmilyen rendszer uzenet elojon arra se tudok bal gombal kattintani. mi lehet a problema?
Egér Probléma
Sziasztok! Nem szeretnék újabb fórumtémát indítani, ezért ide írok. Nekem olyan gondom van az egérrel, hogy a középső gomb nem működik Ubuntu 8.10 alatt. XP-n jól megy. Eléggé fárasztó ha hosszabb terjedelmű oldalt szeretnék végig olvasni, vagy esetleg csak böngészni szeretnék egy oldalon.
Sziasztok! Időnként gondom akad a bill kiosztásával és néha "kifagy" az egér és a billentyűzet. Előbbinél nem találtam /etc/X11/xorg.conf file-t, nincs ilyen a fs-ben. 9.10 verzióm van, x64 AMD. Menüből a bill kiosztást hiába váltom. Egyszer magyarral bootol, egyszer angollal. A kifagyásnál meg az egér gombjai nem reagálnak, csak szövegesen tudok gépelni és sokszor ALT-TAB sem megy. Minden alkalommal más "működik" és egér, bill csépelés után jön rendbe. Van valami ötletetek?