csgabka Sziasztok! Mi a verziószáma annak az Ubuntunak, amelynek a hátterén egy ilyen madárszerűség van? Felraktam a 8.10-desktop-ot, de ez nem az, ennek egy ilyen mintha valami száját tátó fej lenne a háttérben. Nagyon fontos lenne, köszi.
szerke ilyen madárszerűségek vannak 6.06 LTS Dapper Drake(takaros gácsér) 8.04 Hardy Heron(kemény kócsag) szemben a szájtátó izével 8.10 Intrepid Ibex (merész kőszáli kecske)
szabika Amire te gondolsz : http://kepfeltoltes.hu/090425/ubuntu804_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez a kép a 8.04-es ubuntun van. Egy kis off: nem nyitok neki új fórumtopicot Hova tűnt az oldalról a keresés???Mindig a jobb felső sarokban volt és elég jól működött.
zaivaldi szabikaitt van a kép nagyban. szabika: egyelőre most ki lett szedve, a sorsa nem tudom még mi lesz. addig is google-n ugyanúgy lehet keresni: http://ubuntu.hu/blog/ulysses/kereses-az-ubuntuhu-n szerk: úgy tűnik, a régi keresés helyett a google-féle kereső lesz majd beépítve a régi helyére, mert a mostani nagyon erőforrásigényes.
szabika zaivaldiOk! Akkor nem is fogom a jövőben itt keresni a kérdésem. Viszont lesz olyan ami angol....Sajna a szakmámból kifolyólag nem tudok angolul csak kitalálni tudom mi van oda írva. köszi a gyors választ a kérdésemre.
phoenix zaivaldiNot Found The requested URL /sstojanoski/SC1x4flLekI/AAAAAAAAFo8/8OOBB2FFFwY/warty-final-ubuntu.jpg was not found on this server.
csgabka gabroNagyon köszi mindenkinek a gyors segítséget. Nem a háttér miatt kellett, hanem azért, mert 8.10 kicsit lassul a gépemen. Írok terminálba és egy 2 mp múlva jelenik csak meg, 8.04-nél nem csinálja. Ott minden oké. Úgyhogy visszatettem azt. Köszi
zaivaldi szabikatalán félreérted. ezzel a megoldással csak az ubuntu.hu-n levő tartalmak között lehet majd keresni az oldalon levő keresővel (mint ahogy eddig is), csak ezentúl a google-n keresztül fog történni. a te szemszögedből nem igazán lesz változás.
szabika zaivaldiOk. tényleg félre értettem kicsit. Nem szerettem volna angolul olvasgatni a megjelenő találatokat. Ki tudja mit olvasok belőle ki...Lehet egy jó csaj méreteit listázza ki a megoldás helyett.. :D
phoenix zaivaldiMostmár itt is bejön. Viszont újabb hiba: szerk.: A mostani hozzászólásom beküldési ideje nem egyezik a valós idővel: ma, 08.34 valójában pedig 9.04.