Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy samsung YP-T10 típusú MP3 lejátszóm ami MTP eszközként működik, nem háttértárként. Az Ubuntu nem ismerte föl alapból, csak ha telepítettem a TMP bővítményt rhytmbox-ban, de ezzel is ugye csak látom ami rajt van, de írni nem tudom. Erre ez volt a megoldás: http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=24737 ,de sajnos így hiába látom egy külön mappába, hogy mi van a lejátszón, ha pl másolok 3 mappát amibe zenék vannak az eszköz Music mappájába, akkor hiába 3 különböző albumot tettem föl, ha eszközön belépek a zenék közé akkor az összes zeneszám az csak simán bent van a Music mappába ömlesztve, és a mappák amikben lenniük kéne azok üresek. De ettől függetlenül lejátsza a számokat, csak hát így nem lehet rendezni az albumokat a lejátszón. Ha ezek után visszadugom az eszközt a gépre akkor ott is úgy mutatja, hogy bent van a 3 üres mappa amit beletettem, ezek üresek, és ott is ömlesztve van a zene. Ez nagyon nem jó így. Kérem aki tud az segítsen!!!!
Előre is köszönöm!!!