winetu SirálykaAkkor gnome-alsamixer s az összes kapcsolot atnezni:) mert csak hang nemjon nem? vagy hiba uzenet is? tegnap nyomtam az entert centerim-ben az uzire de hirtelen megint offline:)
Sirályka winetufelraktam a gnome-alsamixert, de azzal se tudtam alapértelmezettnek beállítani a pcm-et. jön a hang, jött eddig is, csak valami más programmal kell a hangerőt állítgatnom, hogy jó legyen...
Sirályka winetuA grafikus részben eddig is a pcm volt az alapértelmezett, valahogy az mplayernek kellene szólni, hogy a + - -ra reagáljon... (azzal kell elvileg a hangot állítani)
Sirályka Sirálykataláltam még egy jó zenelejátszót: ximp3 ezzel könnyen megy az ismétlés, csak a -l -et kell begépelni a parancs után... látom, hogy az mp3blasteren is van ismétlés, csak nem tudom bekapcsolni... nem tudjátok, hogy hogy kell? köszi :-)
Sirályka Sirálykaszeretném reklámozni a deco nevű programot. olyan, mint az mc, csak nem rikít annyira... nekem tetszik.
nadasjozef SirálykaTerminálban belépsz az mc -be, legfölül Szerkesztés - Profil tulajdonságai - Színek - Paletta - értelemszerűen kiválasztod a neked megfelelőt.
Sirályka nadasjozefKöszi, csak az a baj, hogy nem terminálban vagyok, hanem konzolban... (Alt+F1..6) arra nincs valami ötleted?
Sipci1989 Zene lejátszásra nekem az orpheus vált be, bár más terminálos zenelejátszókat nem próbáltam ki. A w3m az egy nagyon jó böngésző, de szerintem a lynx sokkal jobb, bár ez ízlés kérdése.
Talma Sipci1989orpheusban nem lehet valahogy frissíteni a képernyőt? (néha megjelennek hibás karakterek, és csak kilépés visszalépés oldja meg)
Sipci1989 TalmaHeló. Nálam nem jelentkezett ilyen hiba, és sajnos a megoldást sem tudom. De az Mp3blaster szerintem még jobb is mint az Orpheus bár én eddig nem ismertem ezt a programot.
Sirályka SirálykaA fluxbox gyorsabb, mint a gnome? Fluxbox-szal mekkora szokott lenni a felhasznált memória? Nekem most gnome-mal 112 Mb...
Sirályka Sirálykanem tudja valaki, hogy a Demos Commandernél (deco) hogy tudnék társítani lejátszót a zenefájlokhoz? Biztos van rá valami, mert a szövegszerkesztéshez hozzá tudtam rendelni a pico-t...
Sirályka Sirálykaa gramofile-on ezt a hibaüzit kapom: /dev/dsp: Invalid argument. Tudja valaki, hogy mi ez?