A cím érdekes de a jelenség öszetett, egy két nappal ezelött rippeltem jó szokás szerint netes rádiókról, a rippelt zenétket meghallgatni még nem volt időm csak ma, xmms megnyit könyvtár hozzáadása uccu neki mit is rippeltem amíg nem voltam a gépnél, kb 70 80db fájlról van szó a lejátszási listába csak egy került bele, fájlböngésző nyit, hol a többi, mind meg van, végíg próbáltam az összes telepített lejátszót a 80db ogg-közül csak egy darab ami el is indult, a ryhthmbox belső gstreamer hibát írt, fájl bőngésző ...ogg jobb gomb tulajdonságokra kezdőtek a nautilus problémák (tulajdonságok ablak létrehozása üzenet s egy mégsem gomb) cpu 100%, először azt hittem hogy amit ma a totem felrakott gstreamer csomag (BAD) okozza a problémát, gyorsan le is szedtem( amúgy ezen a bad-on kívül az összes gstreamer plugin fent van) a hiba megmaradt terminálban a totem ha jól írom szegmentációs hibát írt, s pid signal 11 azonnal kilépett, ezt írkálta folyamatosan a nautilus errors log-ba is, ez odáig fajult hogy semmit nem akart megnyitni iszonyatosan belassult,egy terminálra vártam 3percet, majd ctrl+F2 halt lett a vége, újra índítás után az oggokat töröltem, érdekessége a dolognak hogy azonnal betettem egy audiót fel rippeltem ogg-ba s azzal semmi gond sincs. a logokat böngészem vagy egy órája de semmit nem találtam a MARK-on kívűl.
mi lehetett? volt már valakinek hasonló? nem akartam emiatt új topicot nyitni főleg a rendszer sem új(7.04) de hátha okosabb leszek. köszi.