Nem lehet valahogyan megkerülni azt, hogy továbbengedjen mission-re training nélkül???
Americas Army
[törölve]
RazerNagyábol mindet meg csináltam csak a tesztek kitöltést nem tudtam meg csinálni :s meg köszöném ha elküldenéd mail ba 1000 hála érte :D
Megláttam hogy van , feltettem, de nem indul , üzenet: peti@peti-desktop:~$ armyops Cheat protection disabled open /dev/[sound/]dsp: Device or resource busy Xlib: extension "XiG-SUNDRY-NONSTANDARD" missing on display ":0.0". Either GL_EXT_bgra or glDrawRangeElements not supported- bailing out. History: Exiting due to error
Sziasztok. Az én gondom az lenne, hogy a videó beállításoknál át állítottam , hogy szoftveres legyen ne pedig open GL. Azóta nem indul el a játék. Hiába telepítem ujra. Nem találom az armyops mappában, hogy hol tudnám vissza állítani. Valaki tudna segíteni? tobibaby
van egy lámanoob kérdésem. Hogyan tudom azt elérni, hogy ne akadjon meg a srác a játékban, ha az előr(w) gombot nyomom és közben egérrel szeretnék fordulni? olyankor mindig megtorpan, és persze általában meghal :)
Szia! A 2.8.3-as win-es verziót a PlayOnLinux (http://www.playonlinux.com/hu) segítségével simán fel tudtam tenni, működési sebességgel (3D, hálózat) sincs semmi gondom. Az egyetlen problémám hogy az egérkezelés valamiért hibás, nem megfelelően érzékeli a mozgási határokat, a játék elején egyszer teljesen körbe kell fordulnom, hogy jó legyen.