dep Egyszerű vagy bármilyen autós,motoros játékok vannak Linuxra amiket synaptic-bol egyszerűen lehet telepíteni,barmi érdekel (unaloműzésre)? Dobhatnátok per tippet :) ( esetleg biliárd )
kopibagoly autós játék pl: torcs nekem személy szerint a wesnoth tetszik (körökre osztott stratégiai) egyébként meg nem játszom
nagy.zsolt 2D-s motoros játék: xmoto - kicsit (nagyon) hajaz az elmára (ami magyar fejlesztés) - de annál kicsit többet nyújt
nagy.zsolt depElőször én is elmáztam, csak később találtam rá az xmoto-ra... elsőre szokatlan lesz az irányítás, de megszokható (kicsit másképp reagál a moci a mozdulatokra)
dep nagy.zsoltKi is probaltam,egesz komoly kis game,el fogok szorakozni vele az bizti ;) Kosz szepen.
corvus Helló! biliárdból tudok kettőt is: 1. Billard-gl 2. Foobillard synaptic-ban benne mind a kettő. üdv.
dep corvuskoszi,csak arra nem jottem ra,hogy kell ellenfelet csinalni a gepbol,olyan mintha egyedul jatszanek,mindig en lokok :D vajon hogy kell ... :(
corvus depA billard gl ben nem lehet azt hiszem, a foobillardban meg ott van a lehetőség csak nehézkes a menüje és sajnos nálam sem megy rendesen. Én egyedül szoktam játszani. Más biliárdot nem tudok én se.