Üdv!
A téma címében elég furcsán írtam le, de igazából arról van szó, hogy volt fent egy sp2-es winxp-ém, és úgy gondoltam lecserélem ubuntu-ra. Ez eddig mind jó és szép, plusz amúgy sem szoktam játszani, így jöhet az ubuntu. Szóval, a windows 15 gigás partját szét szedtem egy 10 gigás ext3-ra, és egy 5 gigás swap-ra, ezenkívül volt még egy partom, ami 80 gigás, azon vannak zenék, filmek, minden. Na most felraktam a linuxot rendesen, működik is, csak sajna a munkámhoz olyan programok kellenek ami linux alatt az istenért sem akar menni, még wine-vel sem. Így hát visszakarom rakni a windowst, csak az a problémám, hogy amikor a win telepítőt indítom, és eljut a partíciókhoz, törlöm a swap-ot, meg az ext-set, aztán új part, ntfs-gyors, felmásolja a fájlokat, majd újraindít, na most amikor újraindít, akkor kezdődne a szó szerinti telepítés, de vagy disk boot failure, vagy I/0 lemezolvasási hibára hivatkozván nem tudom felrakni a windögöt! Nem tudom miért, de arra gyanakszom hogy a 80 gigás, filmes, zenés partom a boot partíció, és ezért is nem tudja felrakni a 15 gigás partra a windowst. Szerintem, persze nem biztos, egyáltalán nem az. Hát ebben kérném segítségeteket, hogy mi lehet a gond és hogy hogyan tudnám orvosolni, úgy....hogy a 80 gigás partomon minden megmaradjon! Előre is köszönöm!!!