GorkhaanErre mit mondjak?!
License? Rögtön a project indulásakor előjött. Akkor az oldal aljára kitettem apróbetűsbe. Nem biztos, hogy megfelelő, de eddig még nem volt belőle gond. Mivel nem árusítom, hanem egyszerűen letölthető, szerintem nem is lesz. De jogos a kérdés.
Synapticos telepítős dolog? Felvetették már a kérdést. Meg APTonCD-t is. Nem tudom mi lenne a legjobb. (Nem vita indítónak szánom.) Igazából ráálltam erre a nagyjából készre telepített verzióra, ami nekem nagy könnyedség, ha telepíteni megyek bárhová. Mert ha csak egy órám van rá, akkor is ott tudom hagyni a gépet egy olyan embernél, aki talán csak hallott arról, hogy nem csak a vindóz létezik.
Szabadidőmből ennyi telik. Egy projectet tudok bevállalni. Annak is - hardwarei okok miatt - csak a felét. (32 bitest) A 64-eset a csip.eu gazdája csinálja. Mivel az is egy nagyon jó megoldás, amit írtál, annyit tudok mondani, ha bárki megcsinálja, én propagálom nagyon szívesen, és kiteszem alternatívának a másik project linkjét. De időm sajna nincs abba is belekezdeni.
(Aki vállalkozik rá, és elkészítette, kérem írjon a project honlapján található e-mail címre, mert nem biztos, hogy érszreveszem, ha be blogolja.)
(Gratulálni meg majdnem elfelejettem a moderátori kinevezéshez. Szóval GRATULÁLOK! )