Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán

Itt megtalálhatja a rendszerrel, illetve a nyílt forráskódú alkalmazásokkal kapcsolatos információkat, érdekességeket. Csatlakozzon a beszélgetésekhez, blogoljon, segítse Ön is a közösséget. Jó fórumozást kívánunk!
Blogok

Skype 3 a tárolókban

Én vagyok csak vak, vagy eddig tényleg nem volt erről semmi hír vagy bejegyzés itt: Skype-mid néven bekerült a hivatalos tárolókba a Skype 3.

Hozzászólások (13)

A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél

Én vagyok csak vak, vagy eddig tényleg nem volt erről semmi hír vagy bejegyzés itt: Skype-mid néven bekerült a hivatalos tárolókba a Skype 3.

Hát ez nem teljesen a Skype 3, ugyanis ez az MID-kre készült. MID = Mobile Internet Device. Ha felteszed, és megnézed, nagyon látszik rajta, hogy nem desktop dizájn. Az értesítési területen például nem működik a jobbklikk. Moblinon például nagyon csinosan fog mutatni. Ha ügyesek, még bele is drótozzák a Skype fejlesztői, a GTK+Clutter vs Qt4 ellenére is. Ennek ellenére remélhetőleg valami újabb desktop kiadáson is dolgoznak, ami nem csinálja össze magát a PulseAudio miatt. ;)

Hát én beütöttem syinapticba, hogy skype, és nem adta ki. Most vagy a magyar tükör nem frissült még, vagy pedig neked van valami plusz tárolód, amibe bekerült.

CruelAngeltegnapi Jaunty telepítés, full alap tárolók, Magyarország mint kiszolgáló. A synapticban előtte nyomj egy frissítés gombot. :)

Tegnap feltettem: ütközött a skype-static-oss-sel, azt leszedtem. Hangbeállítás próbánál recsegett a saját hangom, nem volt jó ---> vissza a skype-static-oss.

CruelAngelA Canonical Partner tárolóban van. Valahogy azt sokan észre se veszik, talán azt hiszik, az valami bug. :P

Saboteur777Tiszteletem! Ubuntu alatt nekem is a 2.0.0.72 van fent. Ez tudásban és külalakban is jelentősen eltér az xp-n futó legújabb változatoktól. Létezik a 2.0.0.72-nél jobb, újabb verzió?

berciXcoreÚgy látom a wine-s bácsik, nénik dolgoznak a problémán. Eddíg a 4.x-es skype installere el se indult. Most már be is jelentkezik, látszanak a partnerek is, stb. Csak épp rengeteg error ugrik még elő. http://img43.imageshack.us/img43/1885/kpernykpy.png

hepalyPont a napokban próbáltam én is. Alap win-es verzió fel sem megy, töltögeti lefelé a klienst, és vége. Business versiont tudtam telepíteni, de mindig feljön egy hibaablak ha bármilyen állapotváltozás történik. Mind1, használható azért a natív Linuxos is. Már megszoktam :)

Ennyivel később: 13 év