Sziráki Tamás hgabor84de pont ez a lényeg: itt egy feladata van: külső-belső elválasztás ott több: gyakorlatilag a programok egymástól elválasztása is, melyik mikor miért hívhat meg egy másikat. ennek szabályozására a GNU/Linuxon ott van maga a Linux :) és ott is vannak nagyon jó tűzfalak (Comodo, ráadásul ingyenes), csak ott a tényleges jó működés és finomítás érdekében bevezetett interaktivitás a felhasználó igen nagyfokú éberségét követeli meg.
bogumil lacirtaAkkor én is bele kotyogok. Eagle nyáktervező. Linuxon nálam sokkal gyorsabb és stabilabb mint Windowson.Van Mac-es verziója is azt nem próbáltam.A Win-es verzió olyat művelt hogy a vele készült fájl nem tudja megnyitni mert a program kalóz verzió.Mindkét esetben "Light Edition" verzió volt ami egy butított kiadás a teljeshez képest.
PhazeC gabroÉn pont örülök, hogy végre egy rendszer, ami nem akarja rám erőltetni a hülye átnevezés-mániáját, amikor lista (ja, részletes...) nézetben véletlenül nem ikonra dupláznék, hanem értelemszerűen fájlnévre.
hepaly simzerEgy látszólag fullba szétfagyott rendszer a legtöbb esetben rendbehozható teljes restart nélkül a kontrolaltbexpész kombinációval :) Más oprendszeren sokszor csak a ctr + alt + reset segít :)
hepaly Sziráki Tamásjaja, az volt az első, amit visszakapcsoltam, bár eddíg csak 1X-2X volt rá szükség :) béta progik tesztelésénél.