Amoonre17általában (vagy mindig?) ugyanaz az indítóparancs mint a csomag neve. jelen esetben gnome-voice-control ha jó a parancs akkor jobb klikk az asztalon és indítóikon létrehozás. ha nem jó mondom akkor csak kijavítanak a többiek. :)

gabenNem jó, ugyanis, ha jól emlékszem, ez egy panel applet vagy micsoda, és nincs neki normális indítóikonja.. Valahol itt, az Ubuntu.hu-n volt róla szó. Úgy viszont tutira fel lehet tenni, hogy jobb klikk a panelent, Hozzáadás a panelhez, és megkeresed a Gnome Voice Controlt.

DcNdrewa mail kliens indításán kívül nem csinál semmit. Pedig kerestem a parancsszavakat.

DcNdrewvalamiért csak egy pár dolog megy mail, minimalizálás bezárás a többi nem megy

Amoonre17Rossz a kiejtésed. :) Egyébként én speciel egyrészt el se tudom indítani, másrészt még szerintem eléggé tesztelős fázisban lehet, hogy még egy minimális grafikus felületet sem adtak hozzá.. Vagy csak nekem nincs, mert nem indul el?

warpFatal: No bootable medium found! System halted Tudna valaki segiteni mert a virtualbox ezt az űzenetet írja állandóan.

dukehtnincs semmilyen bootolható eszköz a virtuális gépen beállítva, amiről el tudna indulni valamilyen rendszer.

zaivaldiCsak nem értem miért mert a cd rom engedélyezve van bootos xp a meghajtóba. Hol ronthattam el a beállítást?

dukehtBeállítottad a VirtualBox-nál, hogy a CD-det átvegye a géptől? Ott van a menü a jobb oldalon, hogy CD-ROM. Katt rá, CD-ROM csatolása, Gazda CD/DVD csatolása.

Ennyivel később: egy hónap
              • [törölve]

Sziasztok. Olyan programot keresek ami a hálozaton képes kilistázni az adot gépek IP címét és nevét . Persze ezt grafikusan . mert nem csak én használom azt a gépet . ez azért lene fontos mert sajana ruter mögöt vagyunk egy helyen és a Rendszergazda ugy álitota be hogy dobálja az ipt bizonyos idöközönként és elég kelemetlen mindig keresgetni föképen ha adot dolgot kell átküldeni :S Válaszokat elöre is köszönöm

Ennyivel később: 14 év