willz Sziasztok! Nem müködik a levél küldésem pannon smtp-vel.Sem az evolutionnal, sem a thunderbirdel.Ugy csinál, mint ha küldene, de semmi.Még hibaüzenet sincs.Ugyan ezekkel a beállításokkal viszont telefonrol tökéletesen megy, Tudna valaki segiteni?
DcNdrew Gondolom, mert a Pannon csak a Pannon telefonról küldött SMTP kéréseket fogadja. Ahogy az én szolgáltatóm csak az én IP-mről és a Gmail csak gmailes accountról.
DcNdrew willzHasználd a Gmail SMTP-jét. Az nálam megy. Hát, jó, a Google-t ismerjük, hallottunk mókás dolgokat. Részemről viszont nem érdekel, az SMTP megy. :)
willz DcNdrewKöszi, közben már sikerült elinditani. Müxik a upc smtp-jével is. :) Akkor csak a pannonnál nem kerek vmi... :/
chicano69 willzÉs az hogyan? Nekem meg pont az UPC-s SMTP nem működik sem Evolution-on sem Thunderbird-en. Előre is köszi a segítséget.
willz chicano69Webes felületen be tudsz lépni a upc-s postafiókodba?Ha x hónapig nem használod, inaktiválják... Nekem alap beállításokkal megy smtp.upcmail.hu port 25 tikosítás nincs Tényleg,azt meg lehet oldani,h ha több postafiók van beálítva a thunderbirdben, mindegyik külön mappákat használjon?