berciXcoreOk , köszi az eddigi válaszokat asszem holnap belevágok mert még nem próbáltam eddig !
Kíváncsi leszek meddig kell majd birkózni a videokártyával :) Lehet , hogy nem is lesz jó ez a legújabb verzió ezzel a régi gef2 ti-kártyával . Van egy olyan érzésem , hogy úgy fogok vele járni mint az Ubuntu 9.04-jaunty -val .
Végül is ez nem fog maradni végleg szerintem a gépen , mivel csak "teszt" üzemmód lesz ha szabad így fogalmaznom és remélem ezzel nem bántottam meg senkit ! Terveim szerint legalább annyi időt szeretnék neki adni mint eddig az Ubuntunak , olyan 5-6 hét azt hiszem .
Természetesen a 8.04.3 Lts fog vissza kerülni a gépre , hacsak valami váratlan mindent felül múló pozitív élménnyel nem lep meg a Debi :)) Persze azért nem verem magam kalandokba !
Na de majd meglátom ( a vak is ezt mondta , aztán leverte a poharat ) .
Majd beszámolok az élményekről valamikor , lehet hogy hamarabb mint gondolom .
Azt ne kérdezze senki , hogy mire jó ez a teszt és miért csinálom , mert erre csak akkor tudok válaszolni ha túl leszek rajta ! A magam megnyugvására biztos elég lesz , hogy jól döntöttem vagy sem amikor az Ubuntut választottam a Windows-ról való áttéréskor ?!
Tiszteletem ...